Roergebakken Tonijn

2
0-10 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Was de tonijn en dep hem droog. Snij de vis in niet te kleine blokken en roerbak deze 3 minuten op hoog vuur in de olie (de vis moet van binnen nog rood of rose zijn). Hak de knoflook fijn en meng er wat zout, peper, de kleingesneden ansjovisflets en peterselie door. Bestrooi de vis met het mengsel en besprenkel met citroensap. Halveer de kerstomaatjes en schep deze met de olijven door de vis. Laat alles warm worden.

Roergebakken Tonijn is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappeltortilla tomaat en tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasalade met tonijn, artisjok en mozzarella
15 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roergebakken groenten
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Roergebakken spitskool met pindasaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept