Macaroni Met Vier Soorten Kaas

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

[img_plain Smelt de boter in een middelgrote steelpan, voeg de bloem toe en verhit dit al roerend 1-2 min. Voeg beetje bij beetje de melk toe. Roer de room erdoor en daarna de witte wijn. Breng de saus aan de kook tot hij dik wordt en haal van het vuur. Voeg de kaas toe (slechts een derde van de parmezaanse kaas). Roer goed tot de kaas in de saus opgenomen is. Proef en voeg indien nodig P & Z toe. Doe de pasta in een ovenschaal. Giet de saus over de pasta en meng. Strooi de rest van de parmezaanse kaas erover. Bak de pasta 25-30 min in de oven tot het bruin is. Dien zeer heet op.

Macaroni Met Vier Soorten Kaas is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Mac 'n cheesemuffins met bloemkool & kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mac 'n cheese met broccoli
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Macaroni met bloemkool en kaas uit de oven
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kibbeling met romige worteltjesmacaroni
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept