Asperges Op Italiaanse Wijze

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breng een pan water met een snufje zout en suiker aan de kook. Leg de asperges erin, zorg ervoor dat ze onderstaan. Breng het water opnieuw aan de kook. Haal de pan van het vuur en laat de asperges afgedekt in vijftien tot twintig minuten beetgaar worden. Hak intussen basilicum fijn. Snijd gedroogde tomaatjes piepklein, meng ze met tomatenolie, de azijn peper en de helft van de basilicum. Schaaf de kaas boven een kom in schilfers of krullen. Schep de asperges uit de pan en maakt het gerecht af met de tomatendressing, kaas en basilicum.

Asperges Op Italiaanse Wijze is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met groene asperges
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept