Pesche Ripiene

6
30-60 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de perziken doormidden, verwijder de pitten en hol de perziken iets uit. Beboter een grote ondiepe, ovenvaste schaal. Schik de perziken in de schaal met de gesneden zijde naar boven. Hak het uitgeholde vruchtvlees klein, verkruimel de bitterkoekjes en meng beide met de eierdooiers, marsala, amandelen, cacaopoeder en citroenrasp, Vul de holten in de perziken met het mengsel, besprenkel ze met wat witte wijn, bestrooi ze met basterdsuiker en doe op elk een stukje boter. Bak de perziken 20 tot 30 minuten in een voorverwarmde oven (170 graden) tot de vulling goudbruin is.

Pesche Ripiene is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pesce Ripiene
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Pesche Ripiene Al Forno
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept
Cozze Ripiene
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pere Ripiene
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept

Torta Di Pesche
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Pesche Al Vino Rosso
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Pesche Al Vino Rosso
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Pesche Alla Piemontese
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept