Kippenlevertjes Met Polenta

4
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Voeg de azijn aan de bakjus en laat 1 min. zacht pruttelen op laag vuur, schraap het fond los. Laat de levertjes uitlekken , voeg ze weer aan de pan toe en roerbak nog 4 - 5 min. tot ze stevig maar van binnen nog roze zijn. Roer er dan salie, zout en peper door. Houd ze warm. Keer intussen de polenta en snijd die in 8 punten. Bestrijk ze met gesmolten boter en rooster ze 1 minuut per kant onder de grill tot ze bruin zijn. Leg ze op 4 borden en schep de levertjes erover heen. Garneer met salie en serveer direct.

Kippenlevertjes Met Polenta is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gemarineerde zalmfritters
20 min Snack
Bekijk recept
Italiaanse millefeuille met polenta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Polentagaletten, moes met 3 soorten ui
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gevuld varkenshaasje met pistachenoten, basilicum en parmigiano
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Boerenpaté
1u30wachten min Voorgerecht
Bekijk recept
Eikenbladsalade met kippenlevertjes
20 min
Bekijk recept
Salade Paysanne de Clémentine
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kippenlevercurry
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept