CARPACCIO BONBON

4
10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snij de ossehaas in dunne plakjes op de snijmachine op stand

4. (of laat deze door de slager snijden als je geen snijmachine hebt) Bedek het koffiekop(je) aan de binnenkant met platic folie. Leg in het kopje 3 of 4 plakjes ossehaas, zorg dat de onderkant bedekt is en dat de uiteinden er overheen hangen, zodat je deze later dicht kan vouwen tot een pakketje. Bak in de wok, geraspte wortel, komkommer en courgette. Bak voor de smaak wat pesto mee. Doe de gebakken groenten in het kopje. Snij de ijsbergsla in dunne reepjes, en doe een klein beetje boven op de groenten. Vouw hem dicht en bind hem af met een sprietje bieslook. Zet de kookpan op het vuur en doe hier room in, doe hier en beetje pesto bij en evt. voor de smaak wat geraspte parmezaanse kaas doorheen.

CARPACCIO BONBON is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Carpaccio bonbons met truffelmayonaise
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Tongrolletjes met asperges
Bekijk recept
Zalmbonbons
80 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bonbon van carpaccio met kruidensalade
10 min Snack
Bekijk recept

Carpaccio van champignons met gerookte eendenborst
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van appel met maatjes
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van gerookte eendenborst met roze pompelmoes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bruschetta's met carpaccio
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept