Groene Tagliatelle Met Blauwe-kaassaus En Croutons

4
10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

In een pan met ruim kokend water en zout de tagliatelle in ca 6 min beetgaar koken. Vier diepe borden voorverwarmen. Salieblaadjes in heel fijne reepjes snijden. In een pan sinasappelsap en magor al roerend verwarme tot mooie,gladde saus ontstaat.Op smaak brengen met sherry,zout en peper. Tagliatelle in vergiet laten uitlekken en door de saus scheppen. Tagliatelle in warme borden scheppen.Croutinos en salie erover strooien

Groene Tagliatelle Met Blauwe-kaassaus En Croutons is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Knapperige rucolasalade
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kipsalade met sinaasappel en kerriedressing
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wittebonenstoof met worst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme paddenstoelensalade
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in citroensaus met groene couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garnalenrisotto met groene groente
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept