Aiolisaus

0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Knoflookteentjes pellen en boven een kom uitpersen. Hierdoor roeren: eierdooiers, zout, water en citroensap. Al kloppend met een mixer de olie in een dun straaltje toevoegen, zoals bij mayonaise, tot een gebonden saus onstaat.

Aiolisaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zeebrasem Met Aiolisaus
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vis In Aiolisaus
10-20 min -
Bekijk recept
Geroosterde Entrecote Met Aioli
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Zeebrasem Met Aiolisaus
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vis In Aiolisaus
10-20 min -
Bekijk recept
Geroosterde Entrecote Met Aioli
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept