Bulgaarse Saus

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Tomaten ontvellen en zaadjes verwijderen. In stukjes snijden. In open pan op laag vuur aanzetten tot het vocht van de tomaten bijna is verdampt. Af laten koelen. Ondertussen de knolselderij schillen en in zeer fijne blokjes snijden. Tomaat en selderij door de mayonaise roeren en op smaak brengen met zout en peper.

Bulgaarse Saus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept

Muffins met ham, erwten en munt
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Paastaart met yoghurt
2 min Nagerecht
Bekijk recept
Kipcurry met witloof
Hoofdgerecht
Bekijk recept
IJskoude courgettevelouté met yoghurt en munt
20 min Voorgerecht
Bekijk recept