Carpaccio-salade Met Pestodressing

4
10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Leg de ossenhaas ong. 30 minuten in de vriezer, snij het vlees daarna in vliesdunnen plakjes
  • 2 Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan lichtbruin. Laat ze afkoelen. Meng de sla met het vlees en strooi de pijnboompitten erover.
  • 3 Roer voor de dressing de pesto, azijn en olijfolie door elkaar. Breng op smaak met zout en peper en schenk de dressing over de salade

Carpaccio-salade Met Pestodressing is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Vitello tonnato van gegrilde kalfsentrecote
1uurwachten- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip-avocadosalade
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastasalade met wilde roze zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Antipasti
25 min Voorgerecht
Bekijk recept

Carpaccio van champignons met gerookte eendenborst
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van appel met maatjes
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van gerookte eendenborst met roze pompelmoes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bruschetta's met carpaccio
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept