Maak de inktvis goed schoon; d.w.z. haal de kop uit het lijf. Snij het lijf open en verwijder alle vuiltjes en vliesjes aan beide kanten. Maak met een scherp mes fijne ruitvormige insnijdingen in het vlees, snij er niet doorheen! Snij nu het vlees in mooie vierkante stukjes van ca 2 bij 2 cm. Leg maximaal 30 minuten voor het grillen de stukken inktvis in de marinade. Verhit de grillpan goed. Bak de inktvis in 2-3 minuutjes aan weerskanten niet te lang dan worden ze taai! Mix de sla in de slaschaal met de dressing en voeg er nog wat van de marinade aan toe. Strooi de stukjes inktvis en de paprika/mais over de sla. Als je met deze schaal aankomt bij je gasten hoor je heel lang niets meer?tot de hele schaal leeg is!! Buon appetito!
Salade Met Lauwwarme Gemarineerde Inktvis. is een recept van Smulweb.nl