Rosbief-champignontruffeltjes Met Rucolasla

2
30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak de champignons schoon en hak ze fijn. Pel en snipper de halve ui. Verhit 2 el. olie en bak hierin de ui in 3 minuten op een matig vuur glazig. Voeg de fijngehakte champignons toe en bak ze al omscheppende 4 minuten op een hoog vuur gaar. Laten afkoelen. Roer de verse roomkaas los en voeg het champignonmengsel, 1 el. kappertjes, een snufje zout, een snufje peper en een tl. mosterd toe. Halveer de plakjes rosbief. Leg in het midden van elk half plakje een hoog bergje (ca. 1 el.) van het champigon-kaasmengsel. Vouw de plakjes rosbief eromheen en de ′rosbief-champignontruffels′ omgekeerd (met de gladde kant boven) op een bord. Bewaar ze tot gebruik in de koelkast. Roer van de balsamico-azijn, 1 tl. mosterd, een snufje zout, een snufje peper en 6 el. olijfolie een gladde dressing. Meng de rucola met de dressing. Verdeel de salade over 2 borden. Leg de rosbieftruffeltjes erop en strooi de rest van de kappertjes erover.

Rosbief-champignontruffeltjes Met Rucolasla is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Knapperige rucolasalade
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Shoarmasalade met stoomgroenten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische burger in shoarmabroodje
15 min
Bekijk recept

Vleesschotel met mosterdroom en bessensaus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Italiaanse carpacciowrap met tomatensalade
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Rosbiefsalade met witlof
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich torentje met rosbief
25 min -
Bekijk recept