Carpaccio Met Parmaham

4
10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan goudbruin. Snijd het bosuitje in ringetjes. Klop een dressing van de olie, mosterd, azijn, bosuitje en peper en zout naar smaak. Neem de blaadjes basilicum van de steeltjes, houd 4 toefjes apart en snijd de rest in reepjes. Verdeel de sla, de reepjes basilicum en de parmaham over 4 borden. Lepel de dressing erover, schaaf er parmazaanse kaas over, garneer met pijnboompitten en een toefje basilicum.

Carpaccio Met Parmaham is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Kip in Parmaham met broccolirijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tilapia in rozemarijnmarinade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortilla pesto rolletjes
Bekijk recept

Carpaccio van champignons met gerookte eendenborst
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van appel met maatjes
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van gerookte eendenborst met roze pompelmoes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bruschetta's met carpaccio
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept