Varkenslende Met Rozemarijn

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Het spek uitspreiden en bestrooien met knoflook, rozemarijn, zeezout, peper en dragon. Het lendestuk in het midden van het spek leggen en het spek rond het vlees rollen; met keukengaren vastbinden. De oven voorverwarmen op 200 graden gasoven stand

6. Een ovenschaal met olie invetten, het vlees erin leggen en dit 45-50 minuten bakken of tot de vleessappen helder zijn. Het vlees halverwege de baktijd een keer omdraaien. Het vlees in dikke plakken heet of koud serveren, met het kookvocht eroverheen geschept.

Varkenslende Met Rozemarijn is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenpasta met frisse ricotta
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenkrieltjes
2 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tilapia in rozemarijnmarinade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Feijoada
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenslende Aan Het Spit
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pikante Varkenslende
20-30 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Varkenslende Met Uiensaus Uit De Slowcooker
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept