Reginone Met Varkenshaas En Rozemarijn

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

In een grote pan ruim water aan de kook brengen. Varkenshaas in plakken snijden en bestrooien met zout en peper. Knoflook pellen. Gezeefde tomaten in steelpan verwarmen. Knoflook erboven uitpersen. 4 Kleine takjes rozemarijn voor garnering achterhouden. Rozemarijnnaaldjes van steeltjes nemen en fijnknippen. Saus ca. 10 minuten zachtjes koken. Op smaak brengen met zout en peper. Zout en tagliatelle aan kokend water toevoegen en pasta beetgaar koken. Intussen boter verhitten en hierin plakjes varkenshaas om en om bruinbakken. Tagliatelle afgieten en als nestje op 4 borden schikken. Saus over de pasta schenken, betrooien met Pardano en hierop plakjes varkenshaas schikken. Garneren met takjes rozemarijn.

Reginone Met Varkenshaas En Rozemarijn is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenpasta met frisse ricotta
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenkrieltjes
2 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tilapia in rozemarijnmarinade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept