Kip A La Romaine

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Na ca. 45 minuten is de kip gaar/bijna gaar. Haal de kip uit de pan en fruitin het achtergebleven vet de ui, de knoflook en de plakjes rauwe ham. Voeg vermout, saffraan, tomatenpuree en de munt toe. Doe de kip terug in de pan laat alles nog een kwartiertje stoven. Haal wederom de kip uit de pan en zeef de saus. Als laatste voeg je er de slagroom aan toe (wel even van het vuur halen). leg de kip op een bord en schenk de saus erover heen.

Kip A La Romaine is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Romige saladewrap met sinaasappel
20 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Gestoomde vis met limoen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen met bockbier, sla en gekookte aardappelen
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met wortel en noten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperkip uit de oven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepekelde en gevlinderde kip van de barbecue
45 min Bijgerecht
Bekijk recept