Kipfilet Gevuld Met Mozzarella En Tomaat

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- een uitje snipperen en even fruiten - dubbele kipfilet bakken in de olie, totdat het gaar is.
- daarna vullen met de mozarella en tomaat - in een ovenschaal leggen met de olie uit de pan erin.
- eventjes in de oven zetten om de mozarella te laten smelten. SAUS: - rode pesto met de creme fraiche of slagroom in een pan warm laten worden.
- tagliatelli koken dan eerst de tagliatelli op het bord, het sausje erover en dan de kipfilet.

Kipfilet Gevuld Met Mozzarella En Tomaat is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Paprikasoep met kipfilet en bieslookrijst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet & munt-citroenricotta
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipsalade met sappige mandarijnjes
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept