Carne Alla Pizzaiola

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de entrecote in reepjes. Strooi er zout en versgemalen peper over. Was de paprika en snijd ze in smalle reepjes. Verwarm de olijfolie in een pan en doe er de reepjes entrecote bij. Bak dit rondom bruin en blus af met wat rode wijn. Voeg dan de ui, knoflook, paprika reepjes, tomaatblokjes en de kappertjes toe. Laat het geheel circa 30 minuten zachtjes sudderen totdat het enigszins een gebonden saus is geworden.

Carne Alla Pizzaiola is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta alla pizzaiola met malse kipgehaktballetjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoenfilet alla pizzaiola
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Carne Alla Pizzaiola
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salsa Pizzaiola (tomatensaus)
10-20 min -
Bekijk recept

Carne di maiale alle erbe e insalata al mango (Kruidige varkenshaas met mangosalade)
30 min-
Bekijk recept
Rotolo di carne con insalata verde (Rollade van kalfslende met groene salade)
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Sperziebonenchili met gehakt
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerse chili con carne met Opperdoezers
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept