Canneloni Met Oesterzwammen En Gehakt

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Oesterzwammen met keukenpapier schoonvegen en klein snijden. Sjalotjes pellen en snipperen. Knoflook pellen en fijnsnijden. Ham in reepjes snijden. In pan ruim water met 1 eetlepel olie en zout aan de kook brengen. In braadpan rest van olie verhitten. Gehakt, sjalot, knoflook en oesterzwammen ca. 5 minuten al omscheppend bakken. Italiaanse kruiden en hamreepjes erdoor roeren. Op smaak brengen met zout en peper. Helft van canneloni in kokend water ca. 3 minuten koken. Uit pan in vergiet scheppen en onder koud stromend water afspoelen. Op dezelfde wijze rest van canneloni koken. Intussen schaal invetten. Ei en paneermeel door gehaktmengsel scheppen. Met lepeltje gehaktmengsel in canneloni scheppen. Gevulde canneloni in schaal leggen. Tomato frito erover schenken. Oven voorverwarmen op 200 graden of ovenstand

4. Canneloni bestrooien met kaas. In midden van oven in ca. 15 minuten gaar bakken.

Canneloni Met Oesterzwammen En Gehakt is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met gehakt en groente
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met vegetarisch gehakt
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprika's gevuld met tuinerwten en gehakt
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Schuimige prei-venkelsoep met anijsroom
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met paprika en magor
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Canneloni
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Canneloni Met Tonijn
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept