Vitello Tonnato

6
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de ui, knoflook en peterselie fijn. Braad het kalfsvlees aan in een braadpan. Voeg ui, knoflook, peterselie, laurierblad en peper en zout toe. Laat het vlees vervolgens ca. 30 minuten op laag vuur garen en laat het daarna afkoelen. Nu kan de jus worden afgeblust met een scheutje witte wijn. De jus zeven boven de keukenmachine. Voeg nu de dooier, kappertjes, ansjovis en uitgelekte tonijn toe. Wanneer dit mengsel glad is, langzaam de olie toevoegen, totdat er een soort mayonaise ontstaat. Op smaak brengen met peper en zout. Snijd het vlees in dunne plakken, daarover heen de saus en garneren met kappertjes.

Vitello Tonnato is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Vitello tonnato
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Vitello tonnato van gegrilde kalfsentrecote
1uurwachten- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle vitello tonnato
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Vitello Tonnato al modo di Giovanni e Marco
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Involtini di vitello con insalata di mango (kalfsschnitzel met mango-salade)
30 min-
Bekijk recept
Vitello tonnato
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Vitello tonnato van gegrilde kalfsentrecote
1uurwachten- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle vitello tonnato
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept