Kalfsentrecote Toscane

2
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bestrijk het aluminiumfolie met behulp van een kwastje in met de olijfolie. Leg de entrecotes in het midden op elk velletje. Meng de pesto en de koffieroom door elkaar. Leg de Parmaham op de entrecotes en bestrijk de plakken met het pestomengsel. Leg 2 groene olijven en 2 kerstomaatjes op iedere entrecote en bestrooi met peper. Vouw de pakketjes dicht en laat ze ca. 1 uur in de koelkast rusten. Leg de pakketjes vervolgens ca. 7 minuten op de bbc of onder de grill.

Kalfsentrecote Toscane is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Fusilli met tomaten-paprikasaus en gehakt
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemengde crostini uit Toscane
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Chilikip met geroosterde aardappelen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstukjes met champignons en rode wijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kalfsentrecote met pompoenbeignets en hacheesaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vitello tonnato van gegrilde kalfsentrecote
1uurwachten- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsentrecote met camembert
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsentrecote met rucolasalsa en gekarameliseerde tomaatjes
1u30 min
Bekijk recept