Romeinse Lamsragout

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De olijfolie verhitten en het vlees hierin aan alle kanten bruin bakken. De witte wijn, de gesnipperde ui, de knoflook, de tomaten, de tijm, de rozemarijn en zout en peper bij het vlees. Goed door elkaar roeren en op een lage pit in een gesloten pan ca. 50 minuten smoren. Als het vlees nog niet zacht is dan iets langer. Spaghetti volgens de gebruiksaanwijzing gaar koken. De spaghetti in een krans op een schaal doen bestrooien met parmezaanse kaas. De ragout in het midden van de spaghetti gieten.

Romeinse Lamsragout is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Lamsragout met zoete aardappelen
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsragout met artisjokken
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsragout met pompoen
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hünkar Begendi: lamsragout met auberginepuree
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Hamburger met avocadosalsa en gorgonzola
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoensalade LA-Style
Bekijk recept
Caesarsalade met scampi’s
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Boerensalade met feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept