Kalfsreepjes In Kaassaus

2
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bak het vlees snel bruin in de olie en kruid met zout, peper en cayennepeper. Neem het vlees uit de pan en houd warm. Fruit het uitje glazig in dezelfde olie. Blus af met de wijn. Voeg de slagroom en de vleesbouillon toe en breng aan de kook. Voeg al roerend de kaas aan de saus toe en laat de kaas zachtjes smelten. Voeg de suiker en het citroensap toe en maak op pittig smaak met zout en peper. Voeg het vlees toe en warm het geheel op laag vuur zachtjes een paar minuten goed door. Strooi de peterselie erover.

Kalfsreepjes In Kaassaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pastaschotel met prei en garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met schnitzelreepjes en kaassaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met kaas-garnalensaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kalfsreepjes met balsamicoazijn en honing
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsreepjes met Chinese kool en tijm
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zwitserse Kalfsreepjes
20-30 min -
Bekijk recept