Zoek
Coniglio Al Vino Rosso
4
Langer dan 1 uur -
Smulweb.nl
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
8 konijnenbouten met bot
3 el olijfolie
500 ml rode wijn
500 ml wildfond
4 el wittewijnazijn
1 citroen
de geraspte schil
2 takjes salie
2 takjes rozemarijn
2 laurierblaadjes
4 gehakte knoflooktenen
5 kruidnagels
1 el jeneverbes
geplet
peper en zout. Voorbereiding Bak de konijnenbouten rondom bruin in de olie
voeg de rest van de ingredienten toe
breng aan de kook
dek af en stoof va 90 min
draai de bouten tijdens de bereiding 1 keer om. Bereidingswijze Neem het konijn uit de pan en kook de saus zo nodig nog wat in
leg het konijn terug in de pan en verwarm door. Zeef de saus en serveer met de konijnenbo
Bereiding
Neem het konijn uit de pan en kook de saus zo nodig nog wat in, leg het konijn terug in de pan en verwarm door. Zeef de saus en serveer met de konijnenbouten.
Coniglio Al Vino Rosso is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Fragole al vino rosso
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Pesto-preistamppotje met chorizo
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Maaltijdsoep met pesto
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wit bolletje pit
- 10 min-
Bekijk recept
Zoetzure konijn met tagliatelle (coniglio all’agrodolce con tagliatelle)
2 uur-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Coniglio Con Pomodori
30-60 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Coniglio A Modo Mio
30-60 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pappardelle Con Coniglio Alla Lucca
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
Bekijk recept