Mozart Bollen

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

-roer de marsepein, de kirsch glad -voeg er de pistachenoten bij en kneed er 125 g gezeefde poedersuiker door -van de marsepein een rol maken van circa 2 cm dik en deze in stukjes snijden (er moeten zoveel stukjes marsepein zijn als er noga balletjes zijn) -bestuif een schaal met poedersuiker en druk de stukjes marsepein hierop plat -leg de nogaballetjes erop -vouw dan het plakje marsepein eroverheen, tot een balletje rollen -we maken dan een eiwitglazuur van de 200 g poedersuiker, het eiwit en wat water -met behulp van 2 vorken dompelen we de balletjes hierin -leg de balletjes dan op een rooster en verpak ze dan in cellofaanpapier of bewaar ze in een gesloten pot op een koele plaats

Mozart Bollen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Hazelnootsoesjes met ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Appelcrumble
20 min Gebak
Bekijk recept
Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luikse wafel met aardbeien en chocola
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Mozart Bonbons
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept