In steelpan doen:1 dl water, boteren een snufje zout. Aan de kook brengen en boter laten smelten. Bloem en bakpoeder erdoor roeren. Blijven roeren tot deegbal van pan loslaat. Met mixer eieren een voor een door het deeg kloppen. Volgend ei toevoegen als vorige helemaal is opgenomen. Nog ongeveer 5 minuten kloppen tot deeg glanst. Overdoen in spuitzak met grove kartelspuitmond. Op bakplaat 20 bergjes deeg spuiten. In midden van de oven soesjes ongeveer 20 min. gaar en goudgeel bakken. (soesjes zijn gaar wanneer ze heel licht aanvoelen.) Soesjes van bakplaat nemen en op taartrooster laten afkoelen. In kom doen: puddingpoeder, Klop-klop en melk. Met mixer in ongeveer 3 min. stijfkloppen. banaan pellen en in diep bord fijnprakken. Door puddingmengsel roeren. In spuitzak met grove kartelspuitzak scheppen. Soesjes voor de helft opensnijden. volspuiten met puddingmengsel.
Soesjes Gevuld Met Banaan-ananaspudding is een recept van Smulweb.nl