Zweedse Krus

0
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De bloem in een beslagkom zeven en met de boter en de suiker tot een kruimelige massa roeren, dan snel tot een soepel deeg kneden. Voor de afwerking alvast de kaneel vermengen met de suiker. Van het deeg een rol vormen van 4 cm dikte en /- 10 cm lengte en deze door de kaneelsuiker wentelen. De rol in plakken van een 1/2 cm dikte snijden. De rand van de plakken met een vork indrukken zodat een patroon ontstaat. De koekjes op het bakblik leggen. De koekjes midden in de oven /- 12 min. bakken. Op een rooster laten afkoelen en in een gesloten trommel bewaren.

Zweedse Krus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Fruitige balletjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balletjes in stroganoffsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zweedse gehaktballetjes in citroensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Verstopte gehaktballetjes met boerenkool
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept