Zwitserse Sneetjes

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe de uitgelekte tonijn en de roomkaasjes in een slakom. Prak het geheel met een vork en vermeng het tot een creme. Voeg het citroensap, het zout, een snufje peper en de paprikapoeder toe. Houd twaalf sprietjes bieslook achter voor de garnering. Knip de rest boven de slakom fijn. Goed vermengen. Besmeer de sneetjes brood royaal met dit mengsel. Garneer de sneetjes met 2 kruiselings over elkaar gelegde sprietjes bieslook. Leg in het midden een kappertje en dien de sneetjes op, op een schotel.

Zwitserse Sneetjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van champignons uit de Gascogne streek
35 min
Bekijk recept
Bruinebonensoep
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kokosbroodharten
20 min
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept

Käsespätzle
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Brownie met chocolade en rode biet
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Croque Buvette
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Zwitserse aardappelpoffertjes
25 min Bijgerecht
Bekijk recept