Tomaat-mozzarella Soep Met Pestocroutons

4
30-60 min -
Soep
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1el olie verwarmen in een pan. Groenten enkele minuutjes stoven. Tomaten met sap en 1/2l water bijvoegen. Laten opkoken. Laurier en bouillon bijvoegen. Afgedekt ca 15 min zachtjes koken. Brood in blokjes snijden. 2el olie verwarmen. Daarin broodblokjes goudbruin bakken. Pesto bijvoegen en goed mengen. Mozzarella goed laten uitlekken en in dunne plakken snijden. Laurier uit de soep halen en alles goed mixen. Kruiden met zout en peper.

Tomaat-mozzarella Soep Met Pestocroutons is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Mozzarellatosti’s met Parmahamsalade
15 min-
Bekijk recept

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept