Kabeljauw Met Pittige Kerriesaus

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bak de uiringen in de hete olie mooi bruin. Neem ze uit de pan en bak het pepertje en de gemberwortel 2 min. op een halfhoog vuur. Schenk de room culinair en het citroensap erbij en voeg het kerriepoeder en peper en zout naar smaak toe. Breng alles aan de kook. Leg de met peper en zout ingewreven vis in de saus en stoof hem in 8 min. gaar. Garneer met de uiringen en het bieslook. Lekker met gekookte rijst en peultjes met worteltjes

Kabeljauw Met Pittige Kerriesaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kerriesoep met wortel en koriander
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse couscous met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indiase kip in kerriesaus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipsalade met sinaasappel en kerriedressing
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept