Filetrollade Met Franse Sjalotjessaus

6
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit 50 g boter in een braadpan en bak hierin de rollade in ca. 10 minuten rondom bruin. Braad de rollade op zacht vuur ca. 40-50 minuten met het deksel schuin op de pan en keer het vlees tussentijds enkele malen om. Voeg, indien de boter te donker wordt, tussentijds een scheutje bouillon toe. Verhit 30 g boter in een sauspan en fruit hierin de sjalotjes en knoflook ca. 4 minuten op zacht vuur. Voeg de vleesfond, wijn, tijm en rozemarijn toe en laat dit op zacht vuur tot de helft inkoken. Neem de rollade uit de pan, breng deze op smaak met zout en peper en laat de rollade op een plank rusten afgedekt met aluminiumfolie. Bind de saus met allesbinder en breng deze op smaak met zout en peper.

Filetrollade Met Franse Sjalotjessaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Sjalotjessaus
Bekijk recept
Fricandeau Met Sjalotjessaus
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoomde Visrolletjes Met Een Romige Tomaten-Sjalotjessaus
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Tongrolletjes Met Tomaten-sjalotjessaus
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Varkensrollade met kaneelappeltjes
60 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Malse filetrollade met honing-mosterdsaus en salade
55 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Filetrollade Met Spinazievulling
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Filetrollade Met Pistache-Gehaktvulling
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept