Kaneelijs

Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Splits de eieren. Klop de eierdooiers, suiker, kaneel (kandij en likeur) lekker los. Klop de eiwitten stijf. Klop de slagroom. Lepel dit alles door elkaar heen. Niet mixen en zorg dat het een luchtig mengsel blijft. Vries dit nu in.

Kaneelijs is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Warm winterfruit in kaneelroom
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Espresso met kaneelijs
10 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Vanillevijgen op brandewijn
5 min
Bekijk recept
Suikertaart met amandelen
55 min Nagerecht
Bekijk recept

Warm winterfruit in kaneelroom
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Espresso met kaneelijs
10 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Vanillevijgen op brandewijn
5 min
Bekijk recept
Suikertaart met amandelen
55 min Nagerecht
Bekijk recept