Zoek
Kaneelijs
Langer dan 2 uur -
Smulweb.nl
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 eieren
3 eetlepels kaneel
6 dl slagroom
200 gram witte basterdsuiker
50 gram fijne kandij
scheutje koffielikeur Hulpmiddelen Mixer
garde
lepel
diepvries Hulpmiddelen - Mixer
garde
lepel
diepvries Bereidingswijze Splits de eieren. Klop de eierdooiers
suiker
kaneel (kandij en likeur) lekker los. Klop de eiwitten stijf. Klop de slagroom.
Lepel dit alles door elkaar heen.
Niet mixen en zorg dat het een luchtig mengsel blijft.
Vries dit nu in. Serveertips U kunt er nog een beetje kaneel over heen strooien voor u het serveert.
Warme kersen erbij ser
Bereiding
Splits de eieren. Klop de eierdooiers, suiker, kaneel (kandij en likeur) lekker los. Klop de eiwitten stijf. Klop de slagroom. Lepel dit alles door elkaar heen. Niet mixen en zorg dat het een luchtig mengsel blijft. Vries dit nu in.
Kaneelijs is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Warm winterfruit in kaneelroom
15 min
Nagerecht
Bekijk recept
Espresso met kaneelijs
10 min
Lunchgerecht
Bekijk recept
Vanillevijgen op brandewijn
5 min
Bekijk recept
Suikertaart met amandelen
55 min
Nagerecht
Bekijk recept
Warm winterfruit in kaneelroom
15 min
Nagerecht
Bekijk recept
Espresso met kaneelijs
10 min
Lunchgerecht
Bekijk recept
Vanillevijgen op brandewijn
5 min
Bekijk recept
Suikertaart met amandelen
55 min
Nagerecht
Bekijk recept