Pruimen Canarische

4
0-10 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De pruimen overgieten met kokend water en voorzichtig het velletje eraf trekken. De pruimen halveren en ontpitten. In een schaal leggen en de suiker samen met de vanillesuiker erover strooien; De schaal afdekken en wegzetten. Het gemberbolletje in heel dunne plakjes snijden en deze weer in reepjes. apart houden. De slagroom stijf kloppen en zoeten met de poedersuiker. Hiermee de slagroomspuit vullen. In elk van de vier dessertschaaltjes 3 bolletjes ijs deponeren. De pruimen erover verdelen. Garneren met slagroom en reepjes gember. direkt serveren.

Pruimen Canarische is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenskarbonade met mojo van Joke en René Pluijm
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Canarische Kipfilet
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mojo Picón (Canarische Pittige Dip)
20-30 min -
Bekijk recept
Henrike's Canarische Krieltjes
30-60 min - Bijgerecht
Bekijk recept

Zoetkruidig varkensvlees
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hartige mini-oliebollen
115 min-
Bekijk recept
Romige vanillevla met pruimencompote
50 min Nagerecht
Bekijk recept
Toastjes met foie gras en pruimencoulis
Snack
Bekijk recept