Umer-Ijs

4
Langer dan 2 uur -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Klop de umer los met de honing en de vanilliesuiker.Meng de citroenrasp en het citroensap erdoor.Doe het mengsel in een diepvriesdoos en zet die in de diepvriezer. Laat het mengsel in 4 uur bevriezen, maar klop het wel elk half uur goed door om te voorkomen dat er grote ijskristallen ontstaan.Neem het ijs 30 minuten voor het gebruik uit de diepvriezer en zet het in de koelkast, zodat het iets zachter kan worden.Schep met een ijslepel bolletjes uit het ijs en doe die in 4 glazen.Strooi de krokant erover.

Umer-Ijs is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Hazelnootsoesjes met ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Spoom van meloenijs en champagne
10 min
Bekijk recept

Geitekaassalade Met Prei En Umer
0-10 min -
Bekijk recept
Advocaatpudding.1
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept
Salade Van Witte Paprika`s En Groene Asperges
10-20 min -
Bekijk recept
Uien-Geitenkaas-Preitaart
20-30 min -
Bekijk recept