Bloem zeven met bakpoeder. De eieren dik roeren met de gewone suiker, de vanillesuiker en de citroenrasp. De bloem er luchtig door roeren en het beslag in een beboterd bakblik in een voorverwarmde oven (180/200 grden C.) plaatsen en in 20 min. gaarbakken. Met een sate stokje in de taart prikken; als deze er droog uit komt, dan is de taart klaar.De taart laten afkoelen en in 3 lagen snijden.De margarine helemaal tot room roeren. De poedersuiker zeven en al roerende lepel voor lepel, bij de margarine in de kom doen. Zodra de geroerde boter met de poedersuiker zoet genoeg is, de koffie oplossen met het water en erdoor roeren.De drie taartlagen met rum besprenkelen. Tussen de twee eerste lagen de creme smeren.Tussen laag 2 en 3 een weinig van de moccacreme. De taart nu in zijn geheel besmeren met de mokkacreme. probeer voldoende over te laten voor de taart decoratie. bv. roosjes.