Olijvenbrood Met Rundercarpaccio, Artisjok En Mais

4
0-10 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd het olijvenbrood doormidden en snijd beide helften vervolgens over de lengte door. Besmeer de 4 stukken brood met boter en leg de carpaccio, artisjokken, maiskorrels en de uitgelekte uien erop. Spoel de takjes dragon af en verdeel ze over de stukken brood. Bestrooi het geheel tenslotte met peper en zout en serveer het met bijvoorbeeld aardappels.

Olijvenbrood Met Rundercarpaccio, Artisjok En Mais is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Mexicaanse quesadillas
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vega-quesadilla
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenchili
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Olijvenbrood met truffelolie en parmezaan
15 min Snack
Bekijk recept
Tomaten-olijvenbrood met rozemarijn
30 min
Bekijk recept
Italiaanse tonijnsalade met olijvenbrood
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliata van rundvlees met gemengde salade
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept