Kastanjechampignon-Tijmpate

2
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Smelt de boter in een pan. Roerbak hierin de ui, knoflook en tijm in 2 minuten glazig. Voeg de levers en de bacon toe en roerbak ze in 3 minuten bruin. Voeg de kastanje champignons en de port toe, roerbak 10 minuten tot het meeste vocht is verdampt. doe alles in een keukenmachine. Voeg de room toe en mix het geheel tot een glad mengsel. Schep het in een schaaltje en bewaar het afgedekt in de koelkast.

Kastanjechampignon-Tijmpate is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Gegratineerde volkorenpenne
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witte-bonensoep met kastanjechampignons en rozemarijn-bruschetta
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kastanjechampignons met bosui
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
kastanjechampignon soep met broodstengels
0 min
Bekijk recept