Gemarineerde Knoflook

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Blancheer 20 knoflooktenen en 20 champignons 1 minuut in 1 ltr. gezouten water. Laat de goed uitlekken. Neem een weckpot en doe daar 1/4 ltr. witte wijn en 2 eetlepels blanke azijn in. Voeg 1 laurierblad en 5 eetlepels gembersiroop, 1 dl ketjap manis toe. Voeg de uitgelekte knoflook en champignons toe en sluit de weckpot goed af. Je kunt de knoflook na een maand gebruiken en het blijft ongeveer 2 jaar houdbaar op een donkere koele plaats. Eenmaal geopend in de koelkast bewaren. Groetjes Micky

Gemarineerde Knoflook is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met kaas-garnalensaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept