Romige Bleekselderijsoep Met Gorgonzola

4
20-30 min -
Soep
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snij lente ui in ringetjes maar hou wit en groen gescheiden. Schil de stengels selderij en snij deze in stukjes. Verwarm de olijf olie in de soeppan en bak hierin de witte uiringetjes en de bleekselder glazig.+ - 5min. Strooi de kruiden er bij en voeg de bouillon toe. Kook de soep in + - 10min gaar. pureer het geheel tot een fijne gebonden soep. Laat de soep afkoelen en zet tot gebruik weg in de koelkast. Rooster in een droge koekenpan de amandelen licht bruin en laat ze afkoelen. BEREIDEN:Verwarm de soep en voeg de Gorgonzola toe en laat de kaas al roerend smelten Voeg zout en peper toe naar smaak Schep de soep in borden of kommen Bestrooi met de amandelen en de groene uiringetjes.

Romige Bleekselderijsoep Met Gorgonzola is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Hamburger met avocadosalsa en gorgonzola
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Groentepizza met gorgonzola
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijstsalade met geroosterde groenten
30 min - Bijgerecht
Bekijk recept

Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept