Gebraden Eend Met Amandel ? Rozijnenvulling

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Voorbereiding
sduur: 2 1/2 uur: Week het brood in hete melk. Ontpit de uitgelekte pruimen. Snijd ze fijn en meng ze met de rozijnen, amandelen en de losgeklopte eieren door het op een schuimspaan uitgedrukte geweekte brood. Vul hiermee de eend. Braad de eend 30 minuten, leg er een stuk folie over als hij te bruin wordt. Meng nu de honing, de wijn, het ananassap, de gemberpoeder met de helft van de cognac en giet dit over de eend. Laat de eend nu verder gaar worden. Bedruip ze elk half uur goed met de saus en doe er de laatste 5 min. de ananasschijven bij.

Gebraden Eend Met Amandel ? Rozijnenvulling is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Broodje Caesarkip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortillasandwich met kip en avocado
20 min
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept
Vleesschotel met mosterdroom en bessensaus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept