Dadang Pedis (heet Vlees) Met Andijvie

5
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Dadang pedis: Olie in de pan doen, de fijngestampte kruiden even fruiten. Het vlees toevoegen en drie minuten meebakken. Laos, salam en santen toevoegen, zachtjes laten sudderen, tot het vlees gaar en de saus ingedikt is. Gesmoorde andijvie: Olie in de pan doen, uien en knoflook fruiten tot ze glazig zijn. De andijvie toevoegen (het vuur hoog). Goed roeren. Als de andijvie slap maar nog knapperig is, zout erbij en meteen opdienen.

Dadang Pedis (heet Vlees) Met Andijvie is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Andijvieomelet met beenham en kaas
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Andijviesalade met tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Franse andijviestamppot met rookworst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse andijviestamppot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept