Roodbaars Met Tomaat, Ui En Verse Kruiden

4
Langer dan 1 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe een flinke scheut olijfolie inn een ovenschotel, leg er de roodbaars op, doe er nog wat olijfolie over en kruid met peper en zout. Snijd de ui in ringen, de tomaat in stukjes en de citroen in schijfjes. Schik deze rond de vis en strooi er de fijn gehakte peterselie en bieslook over. voeg de tijm, de laurier, de witte wijn en de olijven aan toe. Zet dan de schotel gedurende 1 uur in de oven. Als de vis gaar is verwijder je de tijm en de laurier. Giet nu het sap van de citroenen over de vis. Om de saus nog wat te binden plet je de ansjovisfiets door de saus.

Roodbaars Met Tomaat, Ui En Verse Kruiden is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linguine met kruiden
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met Italiaanse kruiden en geroosterde paprika
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken aardappels met verse kruiden
40 min Bijgerecht
Bekijk recept

Visblokjes met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kikkererwten met roodbaars in saffraanbouillon
30 min-
Bekijk recept
Roodbaars met komkommersalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Crumble met roodbaars, venkel en courgette
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept