Maak een flensjesbeslag van melk, eieren, bloem, olijfolie, kerrie, zout en peper. Haal het vlees van de afgekoelde gare kippenbouten, snijd ze in kleine stukjes en maak die aan met creme fraiche, peper, zout, een flink deel van de salie en bieslook. Blancheer acht mooie bladeren van de ijsbergsla en droog deze tussen 2 theedoeken of keukenpapier. Verdun de mayonaise met een beetje water tot dressingdikte. Voeg de overgebleven en gehakte salie en peper en zout toe. Snijd de rest van de ijsbergsla fijn en maak aan met de saliedressing. Verdeel de sla over 4 borden. Bak van het beslag vier mooie flensjes in het (gefilterde) bakvet of olijfolie. Smeer de vier kerrieflensjes in met het gekonfijte en aangemaakte kippenvlees, leg er de geblancheerde ijsbergsla bovenop en rol de flensjes strak op. Snijd de uiteinden mooi schuin af. Leg de flensjes op de ijsbergsla en druppel nog een beetje dressing over het gerecht.
Kerrieflensjes Gevuld Met Gekonfijte Kippenboutjes is een recept van Smulweb.nl