Pavlova Met Saffraanroom, Exotisch Fruit En Eetbaar Goud

8
Langer dan 1 uur -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Sla de eiwitten stijf. Zeef de suiker en maizena in een kom. Voeg 2 eetlepels suiker toe aan het eiwit en blijf kloppen tot de suiker is opgenomen. Herhaal tot alle suiker op is en de meringue stijf en glanzend is. Spatel er ten slotte de azijn onder en spreid de meringue in een cirkel van 22 cm uit op het siliconepapier. Zorg ervoor dat de randen van de meringue hoger zijn dan het midden. Zet 1 uur en 15 minuten in de oven. Draai de oven uit, zet de deur op een kier en laat de meringue afkoelen in de oven. Schil en snij de vruchten indien nodig in stukken.

Pavlova Met Saffraanroom, Exotisch Fruit En Eetbaar Goud is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Paprikasoep
Bekijk recept
Crepe suzette
Bekijk recept
Oosters bakje met vis
60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met gefrituurde geitenkaas
25 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Pavlova
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Mini-pavlova met bosbessen en amandelroom
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Sinterklaaspavlova
15 min- Nagerecht
Bekijk recept
Pavlova met rood fruit
20 min - Nagerecht
Bekijk recept