Zelf Ketchup Maken.

Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

-Mix deze saus en doe door een zeef om alle schillen en pitjes te verwijderen. -Zet terug op het vuur en voeg er de azijn,de suikerklontjes en de kruiden bij.-Laat gedurende 1u30 zachtjes sudderen,zodat de saus voldoende ingedikt is. -Kruid zonodig bij met peper en zout. -Giet de warme saus in de inmaakbokalen. -Sluit deze hermetisch af en draai ze ondersteboven tot ze afgekoeld zijn. -Zo bewaard blijft de ketchup ongeveer 1 jaar goed. -Eens de bokaal geopend moet je deze wel in de koelkast bewaren.

Zelf Ketchup Maken. is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Risottotaartje met kaaskrullen en oesterzwammen
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zelf vanillevla maken
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Torentje van mozzarella en Galliaham
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Zelf vanillevla maken
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Zelf oliebollen maken
60 min-
Bekijk recept
Sangria met port, koffiebonen en vanille
10 min Snack
Bekijk recept
Pita varkensfilet met groenten
15 min
Bekijk recept