Kip-rijstsalade Met Kerrie En Kokos

4
Langer dan 1 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de kipfilet in stukjes. Pel en snipper de ui. Snijd de kaas in blokjes. Verhit de olie in een braadpan en roerbak de kip en ui ca. 3 minuten. Roer dan de kerrie, kokos, rozijnen en de rijst erdoor en roerbak tot alle koorles glanzen van de olie. Roer het appelsap, 2 dl water en de verkruimelde bouillontablet door het rijstmengsel. Breng het vocht aan de kook en laat de rijst afgedekt, op een laag vuur in ca. 30 minuten zachtjes gaar en en droog worden. Laat het rijstmengsel afkoelen. Roer de azijn en mayonaise tot een sausje. Roer het sausje en de kaasblokjes door de afgekoelde rijst en breng de salade op smaak zout en peper.

Kip-rijstsalade Met Kerrie En Kokos is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept
Rijstsouffle met mango
90 min Nagerecht
Bekijk recept
Egyptische om ali
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Indiaase bloemkoolsoep
25 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperkip uit de oven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepekelde en gevlinderde kip van de barbecue
45 min Bijgerecht
Bekijk recept