Smelt voor de tomatensaus de helft van de boter in een steelpan en roer hier de bloem door. Bak de bloem 2 min. mee, roer dan de bouillon er langzaam door. Voeg de tomaten, de tomatenpuree, de suiker, de dragon en zout en peper toe. Laat de saus 25 min. zachtjes pruttelen. Roer de ui, het gehakt, het paprikapoeder en zout en peper door het broodkruim en draai er 14 gehaktballetjes van. Bak de gehaktballetjes in de olie tot ze helemaal bruin zijn. Leg ze in een ovenschaal, schenk de tomatensaus erover en bak het gerecht afgedekt 25 min. in een voorverwarmde oven op 180 C. Doe de spaghetti in een pan kokend water met zout en kook hem in 2-3 min. beetgaar. Haal ondertussen de gehaktballetjes uit de oven en laat ze 3 min. afkoelen. Giet de spaghetti af en doe hem in een schaal. Schep de gehaktballetjes en de saus op de spaghetti. Garneer met de dragon en serveer.
Spaghetti Met Gehaktballetjes is een recept van Smulweb.nl