Ierse Koffie-Ijstaart

4
Langer dan 1 uur -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Klop de 2,5 dl room, koffie en suiker zo stijf mogelijk. Los de honing in de whisky op en klop dit met 2,5 dl slagroom zo stijf mogelijk. Doe de helft van het koffiemengsel in een cakeblik en zet het in de diepvries. Bedek het ijs zodra het hard is met de helft van het ijsmengsel en zet het blik weer in de diepvries. Hierhaal dit nog tweemaal, zodat er 4 laagjes ijs op elkaar liggen. Kloop de roommengsels eventueel nog even op wanneer ze te zacht worden, voordat ze aan de taart worden toegevoegd. Laat de taart in de diepvries staan.

Ierse Koffie-Ijstaart is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Frambozen-ijstaart met pistachenoten
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Hazelnootijstaart
280 min- Nagerecht
Bekijk recept
Schuim ijstaart
20 min + 5 uur in de vriezer - Nagerecht
Bekijk recept
Omelette Sibérienne met noten-karamelijs
895 min- Nagerecht
Bekijk recept

Ierse lendenbiefstuk, "gravy" saus en wortelkoekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Blini's met zure room, bietjes en zalm
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ierse room
Nagerecht
Bekijk recept
Ierse rundvlees-brochette
75 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept