Maak een cakedeeg met de boter, de eieren en het water volgens de gebruiksaanwijzing op het pak. Beboter de hartvorm en bestuif hem daarna met bloem. Klop de overtollige bloem eruit en schep het deeg in de vorm. Zet de vorm op het rooster midden in de voorverwarmde oven (175?C of gasovenstand 3 a 4) en bak het gebak in ? 50 minuten gaar. Maak intussen de mokkaboter van de zachte boter, de poedersuiker en het koffie-extract. Verdeel de marsepein in een portie van 75 g en een portie van 125 g. Voeg aan de grootste portie een druppel gele kleurstof toe en kneed de marsepein goed door tot die gelijkmatig is gekleurd. Rol de gele marsepein dun uit en steek er 11 kleine hartjes en 1 groot hart uit. Rol de witte marsepein daarna uit en steek er een wat kleiner hart uit dan het grootste gele hart. Neem de hartvorm na het bakken uit de oven en laat hem even in de vorm staan. Verwijder daarna de vorm en laat hem verder op het taartrooster afkoelen. Snij het gebak daarna doormidden en verdeel de helft van de mokkaboter over de onderste helft. Leg de bovenste helft er weer op. Schep de rest van de mokkaboter in de spuitzak met een klein gekarteld spuitmondje. Leg de marsepeinen harten op het deeg zoals op de foto en garneer tot slot het hart met toefjes mokkaboter.