Kalfsgoulash

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pel en snij de uien in fijne plakjes. Laat ze in de boter stoven. Voeg er het paprikapoeder en de azijn bij. Bak er het vlees kort in aan en voeg er dan het water en de bouillonblokjes bij. Snij de gele schil van de citroen in fijne reepjes en pers er het sap uit. Voeg ze in de pot toe en pers er de look bij. Laat op een zacht vuur garen tot het vlees zacht is. Roer de tomatenpuree los met een beetje kookvocht en voeg toe.

Kalfsgoulash is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsgoulash
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige Kalfsgoulash
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsgoulash
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hongaarse Kalfsgoulash
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kalfsgoulash
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige Kalfsgoulash
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsgoulash
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hongaarse Kalfsgoulash
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept